Heerlijke chocolade creaties in jouw horeca onderneming

In Frankrijk kennen ze de friandises als kleine lekkernijen die na het avondmaal geserveerd worden. Daarnaast maakt een heerlijk kopje koffie of thee het helemaal af. Het is echter zonde om deze heerlijke hapjes tot zo’n klein moment te beperken. Een lekker gebakje of stukje chocolade wil je natuurlijk de hele dag door kunnen snoepen. Friandries biedt deze unieke lekkernijen aan in vele verschillende smaken en ontwerpen.

Unieke combinaties en prachtige ontwerpen

In deze bonbons kom je de meest unieke smaakcombinaties tegen. Van Abrikoos-Basilicum tot Kers-Mascarpone-Hibiscus en Gember-Mango-Kaneel. Daarnaast zijn alle bonbons ook nog eens even uniek in de uitstraling en het ontwerp. Visuele pracht plaatjes die bijna te mooi zijn om op te eten. Voor ieder wat wils en een oneindig aanbod aan heerlijke bonbons.

Geniet van de chocolade

De heerlijke chocolade creaties worden gemaakt in het chocolade-atelier. De bijzondere producten reiken uiteen van bonbons tot chocoladerepen en andere chocolade lekkernijen. Naast de unieke smaak wordt er ook creatief omgegaan met de kleur en algehele uitstraling van de producten. Een must voor iedere chocolade fanaat.

Een eigen bonbons ontwerpen

Chocolatier Friandries maakt het mogelijk om deze heerlijke bonbons in jouw horeca onderneming te brengen. Momenteel zijn zo’n vijftig restaurants aangesloten die het hele jaar door bonbons aanbieden. Zo kun je wisselen en telkens een nieuwe selectie samenstellen, of zelfs een eigen bonbon ontwerpen. Volledig uitgerust met de spetterende uitstraling die je gewend bent, eventueel voorzien van je eigen logo. Ben je benieuwd naar de horeca mogelijkheden van Friandries? Kijk dan op de website voor meer informatie. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *