Heerlijke chocolade creaties in jouw horeca onderneming

In Frankrijk kennen ze de friandises als kleine lekkernijen die na het avondmaal geserveerd worden. Daarnaast maakt een heerlijk kopje koffie of thee het helemaal af. Het is echter zonde om deze heerlijke hapjes tot zo’n klein moment te beperken. Een lekker gebakje of stukje chocolade wil je natuurlijk de hele dag door kunnen snoepen. …

Heerlijke chocolade creaties in jouw horeca onderneming Lees verder »

Dingen die nodig zijn bij het solliciteren naar een vacature restaurant manager

Een restaurantmanager is een persoon die verantwoordelijk is voor het toezicht op de dagelijkse activiteiten van een restaurant in afwezigheid van de eigenaar of algemeen directeur. Hij/zij moet rechtstreeks werken met personen die zijn ingehuurd om specifieke taken uit te voeren, zoals koks, bedienend personeel en vaatwassers. Restaurant managers helpen bij het plannen en implementeren …

Dingen die nodig zijn bij het solliciteren naar een vacature restaurant manager Lees verder »

De ultieme gids voor Mexicaanse specerijen

Mexicaanse specerijen belichamen de elementen van de natuur, en combineren hitte en rook en diepte tot onvergetelijke gerechten. Aardse komijn, rokerige chipotle, en verkoelende koriander ontmoeten vurige chilipepers, waardoor een keuken ontstaat die rijk is aan cultuur en traditie. Met knoflook en uien als hartige hoeksteen zijn de meest voorkomende Mexicaanse specerijen en kruiden koriander, …

De ultieme gids voor Mexicaanse specerijen Lees verder »